Spaarhypotheek
Annuïteitenhypotheek
Lineaire hypotheek
Beleggingshypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
GezondheidGezondheids & Verzorgingsproducten

Pak snel je voordeel alle campagnes worden elke keer vernieuwd.
Gebruik de groene pijltjes van uw browser voor een directe refresh.


Bestel medicijnen online en discreet supervoordelig Klik Hier!

Natuurlijk ook voor al uw andere gezondheids producten!

Kino Kiseki de originele detox pleisters uit Japan! Bestel hier!

Detoxen en ontgiften is een thema dat steeds meer in de media belicht wordt. Je ziet het zelfs terug in de grote merken als Lipton ice tea detox en in elk vrouwenblad dat het een thema is dat leeft. Nu kan iedereen vanuit huis het meest gebruikte gezondheidsproduct uit Japan, de originele Kino Kiseki detoxpleisters bestellen en simpel thuis een ontgiftingskuur doen. De meeste ontgiftingskuren vragen discipline jezelf uithongeren of alleen groente eten. Ontgiften met deze pleisters is zeer eenvoudig en effectief. Na bestelling wordt de kuur binnen 1 – 3 dagen thuisbezorgd. Het voordeel is dat deze detoxkuur vele toepassingen heeft die wij ook in banners hebben vertaald. Oftewel, u kunt een breed publiek (vrouwen die willen afvallen, mensen die willen stoppen met roken, mensen die zowieso een detox kuur willen doen) De meest gebruikte toepassingen zijn:

• Om af te vallen (zie ook de bijbehorende banner, vet breekt sneller af als je direct de vrijkomende gifstoffen je lichaam uitwerkt)
• Om een ontgiftingskuur ofwel detoxkuur te doen (daarvan krijg je meer energie, versterkt je immuunsysteem en slaap je dieper)
• Ter ondersteuning van het stoppen met roken (zie ook de aparte banner daarvoor, wederom geldt hier: als je stop gaat je lichaam ontgiften, daarvan wordt je moe, dat kan je er dan net niet bijhebben, dus doe een gemakkelijke kuur om weer schoon te worden)

Kino Kiseki was de eerste leverancier van Nederland van detoxpleisters, en heeft als enige boomextracten in plaats van het goedkopere (en minder werkzame) bamboe.

Direct bestellen - Klik hier!

Games & Software
Goede Doelen